Bars & Clubs in Valencia

Ben je op zoek naar een plek om iets te gaan drinken of misschien zelfs te gaan dansen in een club? Wij hebben onze persoonlijke favorieten opgeschreven. Neem zelf een kijkje en kijk of je het met ons eens bent!


St Patricks

Dit is een Ierse pub in de wijk Rusaffa. Het interieur van deze pub is typisch Iers met leuke citaten op de muur geschreven en je kunt kiezen uit 12 verschillende bieren. Vaak is er op deze locatie live muziek en normaal gesproken spreekt iedereen in deze bar Engels.

Alta 6

Deze bar is een typisch kleine Italiaanse bar. Binnen in de bar zie je schilderijen aan de muur die je kunt kopen. Ze hebben binnen ook een tafel vol spelletjes, dus als je zin hebt in een spelletje scrabble of een drink spelletje, dan kan dat!

Big ben

Deze bar ligt in de wijk Blasco Ibañes. Binnen in de bar zie je een typisch Engels interieur. Het is een grote bar met een pooltafel, darts en tafelvoetbal. Buiten hebben ze een groot terras. Op het terras is er is er veel ruimte voor veel mensen.

Lúmbracle

Dit is een club in de stad van wetenschap en kunst. Als je aankomt, zul je zien dat deze club in de open lucht is. Je danst in het midden in een modernistische tuin. Het is mogelijk om vanuit de tuin ook naar beneden te gaan, en daar kom je in een andere club met de naam MYA.

Marina Beach

Deze club is aan het strand. Het is een openlucht nachtclub. Binnen in deze club zult u ontdekken dat er zwembaden zijn met een prachtig uitzicht over het strand. Overdag is het mogelijk om op deze locatie te dineren. Maar 's nachts verandert het in een nachtclub met veel lasershows.

El Carmen

El Carmen is de oude wijk in het centrum van de stad. In deze wijk is het vol met bars en kleine clubs. De entree van de meeste clubs in dit gebied is gratis. Je kunt gemakkelijk van de ene kleine club in de andere stappen. Leuke clubs in dit gebied zijn Foox Congo, Bolseria en Unic.

© 2022 by lowcostbikerental.com / All rights reserved